top of page

Elevbehandling

Just nu har vi inte några elever eller elevbehandlingar 

Vi vägleder framtidens frisörer

Du kan känna dig trygg

Lägre pris för elevbehandling

Vi är stolta över att få vara med och utveckla framtidens frisörer och förbereda dem inför det kommande yrkeslivet. Hos oss har vi  för det mesta  en frisörelev åt gången. Eleven är då under handledning av någon av våra ordinarie frisörer på salongen. Lärlingsperioden som eleven har hos oss sträcker sig vanligtvis upp till två år. Den är till för att eleven ska få möjlighet att finslipa sina klipp och färgningstekniker. 

Den blivande frisören som gör sin lärlingsperiod på vår salong har antingen påbörjat eller slutfört sin grundutbildningen på frisörprogrammet. Vi vägleder alltid eleven och håller koll. Du som kund kan därför känna dig trygg med att eleven som klipper eller färgar ditt hår genomför behandlingen med ett fint resultat. 

 

Eftersom eleven är under utbildning kan vi erbjuda dig som kund ett lägre pris för  klippning, färgning och håruppsättningar. Beroende på vilken nivå eleven befinner sig på varierar utbudet på behandlingar. Kontakta oss på salongen för  mer information om behandlingar och priser. Det är bra att vara medveten om att en elevbehandling ofta tar längre tid än om du klipper dig hos en av våra ordinarie frisörer. 

IMG_8337_edited_edited.png

Vill du gå din APL hos oss?

Går du en frisörutbildning och vill göra din APL hos oss? Mejla ditt personliga brev till oss. Så återkommer vi och berättar mer om hur det är att ha praktik hos oss! 

Eller Ring 
0143-10358

bottom of page