top of page

Klippning av ditt hår

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi är inkännande och lyhörda under klippningen. För oss är du viktigast och vi vill att du alltid ska känna dig nöjd med ditt nyklippta hår efter ditt besök hos oss. 

AfterlightImage (9).jpeg

Ditt hår är viktigt för oss

Familjeklippning

Hos oss kan du boka tid för familjeklippning. Då klipper vi hela din familj vid ett och samma tillfälle. 

Vi vet att det ofta är stressigt i vardagen och att det ibland är en utmaning att få ihop livspusslet. När familjemedlemmarna börjar bli långhåriga kan det därför vara jobbigt att boka flera olika klipptider vid olika tillfällen åt alla i familjen. Vi vill underlätta för er som familj och göra det enkelt för er. Därför har vi familjeklippningar då du och hela din familj kan klippa sig vid ett och samma tillfälle. En bokning för alla! Det är viktigt att du är ute i god tid vid bokning av familjeklippning, minst tre veckor framåt i tiden för att vara säker på att få tid en tid.

AfterlightImage (7).jpeg

Frisyrer 

IMG_4840.JPG

Modernt eller klassiskt - du bestämmer

Vi klipper både moderna och klassiska frisyrer. Vi tycker att det är roligt med nya trender och därför är vi alltid uppdaterade på det senaste. Ibland kan det vara svårt att veta eller bestämma sig för hur man vill klippa sig. Då kan vi vägleda och ge förslag. Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer att arbeta fram något som passar och känns bra för dig. Du kan även kombinera din klippning med våra andra behandlingar som vi erbjuder. Hos oss kan du både färga håret och permanenta ditt hår, och vi har ett bra utbud av hårfärg och nyanser.

Inspirationsbilder

Om du har sätt någon frisyr som du gillar får du gärna ta med en inspirationsbild. Då kan vi utgå från den och anpassa frisyren efter dig och ditt ansikte.

Klipp hårtopparna

För dig som vill spara ut till långt hår eller underhålla dina längder är klippning av topparna viktigt. För att hålla håret vid god form  är det bra att klippa sig. Hårtopparna är mest utsatta och med tiden så slits de och går sönder. Det brukar se ut som att hårstråna har klyvts på mitten. Det bästa är att klippa topparna med jämna mellanrum för att bibehålla en god hårkvalite. Det är även bra att använda hårprodukter som vårdar och stärker håret på djupet. Det finns produkter för alla typer av hår, välj hårprodukter utifrån vad du har för hårtyp och behov.

AfterlightImage (1).jpeg

Eller Ring 
0143-10358

bottom of page